Söker du efter information om Valet 2006?
Sök här:

onsdag, mars 15, 2006

Marita Ulvskog

"..."

Inte ett pip får bli dagens citat. Exakt så mycket kommenterade Socialdemokraternas partisekreterare Ulvskog den enorma pension som Anitra Steen har avtalat sig till, med sin arbetsgivare staten.

Vi minns däremot hur det lät när media pekade på det pensionsavtal som LKAB (även detta ett statligt bolag) slutit med sin VD:

"Det kan inte vara i enlighet med statens vilja och intentioner att den här typen av pensionsavtal ska slutas. Därmed kan inte styrelseordföranden för LKAB ha levt i enlighet med statens intentioner," sade Ulvskog till Ekot.

Gällande Steens pension så är det dock inte många som vill uttala sig. Näringsminister Östros, ansvarig för alla statliga bolag, bollar till Systembolagets ordförande, Olof Johansson. Folkhälsominister Morgan Johansson, ansvarig för Systembolagets verksamhet, vill inte själv svara på något, men via sin statssekreterare låter även han bollen rulla till Olof Johansson. Steen själv låter via Systembolagets pressekreterare säga att hon "inte uttalar sig om sin egen lön".

Anitra Steen har överlevt mycket!
Först var det historien om att styrelsen inte ville sitta kvar med henne som VD. Så avgick styrelsen.
Sedan var det det där med mutorna. Då fick många andra avgå.
Sedan var det det här med pensionen. Men inte verkar Olof Johansson vilja omförhandla någon pension!

Nu undrar vi alla: Varför är det så att ingen höjer rösten mot Steen?

1 Comments:

At 3:22 em, Blogger Stefan said...

"
Nu undrar vi alla: Varför är det så att ingen höjer rösten mot Steen?"

Kan det bero på att hon och GP delar säng månne (*ryser). Och att de övriga i maktpositioner är ryggradslösa fega kräk. Livrädda för vad GossePojken (GP) kan göra med deras egoistiska karriärer?

 

Skicka en kommentar

<< Home


Powered by Blogger


Bloggtoppen.se

BlogRankers.com